Log in
x
x
x
Register
x

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei székhellyel, több éve foglalkozunk óvodai játék és játszószer gyártással és forgalmazással. Három saját fejlesztésű játszóeszköz családdal rendelkezünk. Ezek a fűrészelt alapanyagból készült, színes TILIA játszóeszköz család, a nagy, robosztus megjelenésű modern NATURTOYS játszótéri játszószerek, valamint a fém elemekre épülő, izgalmas kötélszerkezetekből álló eszközcsaládunk, mely most bontogatja szárnyait.

LegYen az felújítás vagy új játszótér építése, a sokéves szakmai tapasztalat, a mérnöki tervezői háttér, és az ellenőrzési követelmények tökéletes ismerete lehetővé teszi, hogy a helyi lehetőségek megismerése után minden esetben megtaláljuk a legjobb megoldást, és a rendelkezésre álló keretből a szabványosság szem előtt tartásával a maximumot hozzuk ki.

Pályázok előkészítése esetén az árajánlattétel mellett elkészítjük a szükséges látvány- és koncepcióterveket, segítünk ingyenes szakmai tanácsadással a jó döntések meghozatalában. A játszóterek, játszóudvarok egyedi tervezésénél minden esetben figyelembe vesszük a gyermeklétszámot, a rendelkezésre álló terület nagyságát, a korosztályok megoszlását, valamint az ütéscsillapító talajjal kapcsolatos egyszeri, és a karbantartásukhoz kapcsolódó folyamatos költségek alakulását is.

A tervezési feladatok mellett vállaljuk továbbá meglévő eszközök, játszóterek szabványosítását, valamint az ezt igazoló TÜV jegyzőkönyvek beszerzését.

Reméljük, hogy együttműködésünk eredményeképpen egyre több játszótér szépül, újul és létesül a közeljövőben.